Winterhalter přivádí profesionální mytí na vyšší úroveň
4. 6. 2020
Dobrý den, v souvislosti s výskytem COVID-19 se dnes, víc než kdy jindy, hovoří o „správném postupu“ hygienického mytí v gastronomických provozovnách. Spočívá v tom, že se využije celý mycí program s maximálním výkonem, který dané zařízení umožňuje (nejméně však 55 °C). Teplota oplachu by neměla být nižší než 80 °C a mycí program se musí nechat dojet až do konce.
Dále se doporučuje umyté nádobí již neleštit utěrkou, která je vždy zdrojem další kontaminace. To znamená, že mít perfektně čisté sklenice a zároveň neleštit utěrkou je možné pouze s vodou upravenou pomocí reverzní osmózy. Ta odstraní z vody téměř veškeré minerální látky, z kterých vznikají povlaky na sklenicích, příborech a nádobí.
Reverzní osmóza firmy Winterhalter zajišťuje konstantně vysokou kvalitu vody a zároveň je optimální ochrana myčky. Jedná se o zařízení AT Excellence-S, AT Excellence-M.
V provozech, které nedisponují příslušnou mycí technologií nabízí firma Winterhalter jedinečnou možnost pronájmu myčky včetně příslušenství formou PPW, kdy můžete využívat naše stroje a kvalitně umývat nádobí bez počáteční investice.
PLATÍM POUZE KDYŽ MYJI