Nákup knih a publikací

    Vinařská technologie

    Vinařská technologie

    autor: Josef Balík, Jan Stávek

    Nová odborná publikace určená všem profesionálním i zájmovým vinařům, malým i velkým vinařským podnikům, odborné veřejnosti i milovníkům vína, kteří se chtějí seznámit, poučit či nalézt odpovědi na technologické otázky výroby vín. Publikace je koncipována tak, aby poskytla širokému okruhu čtenářů všechny moderní poznatky o vinifikaci hroznů do podoby vín. Jednotlivé kapitoly jsou řazeny podle sledu nejdůležitějších operací ve vinařských provozech s důrazem na sklizeň a zpracování hroznů, alkoholové kvašení, rozdíly ve zpracování hroznů při výrobě rosé a červených vín, jablečno-mléčnou fermentaci, vybrané školicí operace a zrání vín.

    490 Kč s DPH405 Kč bez DPH

    Objednat
    Vinařský marketing

    Vinařský marketing

    autor: Franz Gosch

    Překlad knihy rakouského autora, která velmi pochopitelnou formou pojednává o vinařském marketingu, jeho  zákonitostech , složitostech a významu s velkým zaměřením na praxi.  

    218 Kč s DPH180 Kč bez DPH

    Objednat
    Pěstování révy vinné - Moderní vinohradnictví

    Pěstování révy vinné - Moderní vinohradnictví

    autor: Pavloušek Pavel

    Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné v ČR.  Pavloušek Pavel Ing. Doc. Ph.D. Cena s DPH: 503 Kč 

    503 Kč s DPH416 Kč bez DPH

    Objednat
    Vazby Vinařského obzoru - různé ročníky

    Vazby Vinařského obzoru - různé ročníky

    Využíjte velmi výhodných cen vazeb jednotlivých ročníků. V každé vazbě najdete komplet všech čísel Vinařského obzoru daného ročníku v černé deskové vazbě s raženým písmem.  Nabídka platí vždy do vyprodání skladových zásob jednotlivých vazeb.

    Bobule

    Bobule

    autor: Miloš Michlovský

    Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Bobule“ je určena všem producentům hroznů i vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bobule a významu jednotlivých látek uvnitř bobule. Pojednává i o vlivu vnějšího prostředí a terroir na obsah bobule a tím i na aroma a chuť vína. Cena s DPH: 590,- Kč

    590 Kč s DPH488 Kč bez DPH

    Objednat
    Lexikon chemického složení vína

    Lexikon chemického složení vína

    autor: Miloš Michlovský

    Kniha Lexikon chemického složení vína je pomůckou či praktickou příručkou vinaře. Autorem je náš přední vinařský odborník doc. Ing. Miloš Michlovský, CSc. Publikace podává ucelený přehled chemických látek, které dosud byly ve víně nalezeny. Pojednává i o jejich množství a významu pro chuť a aroma vína a taky o působení na zdraví člověka. Je určena všem producentům vína. Cena s DPH: 350 Kč

    350 Kč s DPH289 Kč bez DPH

    Objednat