Nákup knih a publikací

    Mikrobiologie a biochemie vína

    Mikrobiologie a biochemie vína

    autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc., dr. h. c.

    Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 "Mikrobiologie a biochemie vína" je určena všem zájemcům o cenné odborné informace o procesech vedoucích ke vzniku vína a může rovněž sloužit jako učebnice pro studenty příslušně zaměřených škol. Kniha podává ucelený přehled o mikrobiomu od vinice až po hotový produkt – lahvové víno. Zabývá se ale především tím, co se z pohledu mikrobiologie a biochemie děje během technologického postupu přípravy vína a jeho zrání, včetně nežádoucích procesů.

    990 Kč s DPH818 Kč bez DPH

    Objednat
    Evidenční kniha

    Evidenční kniha

    autor: Svaz vinařů České republiky, z. s.

    Kniha sloužící k vedení vinařské agendy; evidence vedena dle zákona, tudíž nutnost pro práci v každém
    vinařství; prakticky ke každodennímu použití.

    288 Kč s DPH238 Kč bez DPH

    Objednat
    Přehled odrůd

    Přehled odrůd

    autor: Ing. Jiří Sedlo, CSc., Ing. Ivana Ludvíková

    Speciální publikace obsahující přehled a popis všech v ČR registrovaných odrůd včetně patřičné foto dokumentace;
    katalog vychází ve spolupráci s ÚKZÚZ a za podpory Ministerstva zemědělství ČR.

    150 Kč s DPH136 Kč bez DPH

    Objednat
    Výkupní lístky

    Výkupní lístky

    autor: SVĆR

    Propisovatelný blok sloužící jako podklad k výkupu hroznů. 

    275 Kč s DPH227 Kč bez DPH

    Objednat
    Pěstování révy vinné - Moderní vinohradnictví

    Pěstování révy vinné - Moderní vinohradnictví

    autor: Pavloušek Pavel

    Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné v ČR.  Pavloušek Pavel Ing. Doc. Ph.D. Cena s DPH: 503 Kč 

    503 Kč s DPH416 Kč bez DPH

    Objednat
    Příprava bílých vín

    Příprava bílých vín

    autor: Miloš Michlovský

    Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Příprava bílých vín“ je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých.   Cena s DPH: 590,- Kč

    590 Kč s DPH488 Kč bez DPH

    Objednat