Kompletní analýza vína

6. 5. 2020

Kompletní analýza vína

V rámci analýzy vína a moštu je aktuálně možné měřit více než 20 klíčových parametrů kvality, jako je obsah alkoholu, CO2, O2, cukru, kyselin a mnoho dalšího s přístroji od jednoho výrobce. Počet parametrů navíc průběžně a zdarma rozšiřujeme v rámci softwarových aktualizací. Společnost Anton Paar, světový lídr v oblasti analýzy nápojů, poskytuje nejširší škálu přístrojů pro analýzu vína díky více než 20 letům zkušeností v oblasti in-line, on-line a laboratorních analýz vína. Řešení kombinují laboratorní a procesní přístroje pro nepřetržité, přesné a bezpečné měření vína.

Společnost Anton Paar své portfolio přístrojů pro analýzu vína nedávno rozšířila o dva nové přístroje: in-line procesní Wine monitor 5600 a laboratorní přístroj Lyza 5000 Wine – analyzátor vína, moštu a kvasícího moštu, který pracuje na principu FTIR.

Díky těmto přírůstkům nyní osvědčený výrobce nabízí řešení pro měření více než 20 klíčových parametrů. Anton Paar tak disponuje největším portfoliem analyzátorů pro vinařský průmysl.

Všechny parametry kvality je možné monitorovat pomocí komplexních analytických řešení. Sestavují se z více než 15 průmyslových analyzátorů, laboratorních a in-line / on-line přístrojů a lze je kombinovat tak, aby vyhovovaly individuálním potřebám stáčíren, testovacích laboratoří nebo vinařství. Anton Paar nabízí také integraci dat mezi laboratorními a procesními přístroji pomocí vyhodnocovacího softwaru Davis 5, který průběžně zaznamenává data, reguluje proces dokumentace, zajišťuje konzistenci dat a minimalizuje chyby při přepisu.

Tento komplexní přístup k analýze vína významně snižuje kvalitativní neshody ve výrobě. Globální podpora a servis lokálních specialistů společnosti Anton Paar zaručují nejvyšší kvalitu měření a výrazně přispívají k maximální produkci a ziskovosti.

Kompletní portfolio společnosti Anton Paar pro analýzu vína najdete na:
https://bit.ly/3b7gqiw
https://youtu.be/3y9hgl8Iq-E