Nákup knih a publikací

    Výroba vína u malovinařů - 2. aktualizované a rozšířené vydání

    Výroba vína u malovinařů - 2. aktualizované a rozšířené vydání

    autor: Pavel Pavloušek

    Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín.  Cena s DPH: 160 Kč

    160 Kč s DPH132 Kč bez DPH

    Objednat
    Technologie šampaňského

    Technologie šampaňského

    autor: Miloš Michlovský

    Kniha „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o  produkci šam­paňského vína. Zabývá se jeho historií, or­ganizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k  získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a  zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a  zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele. Cena s DPH:  590 Kč

    590 Kč s DPH488 Kč bez DPH

    Objednat
    Pěstujeme révu vinnou 2. aktualizované a rozšířené vydání

    Pěstujeme révu vinnou 2. aktualizované a rozšířené vydání

    autor: Vilém Kraus

    Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné, moderními pěstitelskými metodami a provádí vás celým procesem od založení vinice až po sklizeň zdravých, voňavých a sladkých hroznů.  Cena s DPH: 160 Kč

    160 Kč s DPH132 Kč bez DPH

    Objednat
    Po cestách ke špičkovému vínu

    Po cestách ke špičkovému vínu

    autor: Robert Steidl

    Překlad knihy rakouského autora, který doplňuje předcházející publikaci "Cesta ke špičkovému vínu" se zřetelem na vývoj uskutečněný od doby jejího vydání a s ohledem na aktuální trendy. Cena s DPH: 156 Kč

    150 Kč s DPH124 Kč bez DPH

    Objednat
    Oxid siřičitý v enologii

    Oxid siřičitý v enologii

    autor: Miloš Michlovský

    „Oxid siřičitý v enologii“ našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO 2  ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů. Cena s DPH: 302 Kč

    302 Kč s DPH250 Kč bez DPH

    Objednat
    Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

    Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

    Náš přední oborník na pěstování révy vinné připravil praktickou příručku pro zahrádkáře a malovinaře, kteří si chtějí vypěstovat kvalitní hrozny k přímé konzumaci. Seznamuje čtenáře se všemi podstatnými úkony, které vedou pěstitele ke kýženému výsledku - ke zdravé, sladké a bezsemenné bobuli.  Cena s DPH: 160 Kč

    160 Kč s DPH132 Kč bez DPH

    Objednat