Nákup knih a publikací

    Encyklopedie degustace vína

    Encyklopedie degustace vína

    „Encyklopedie degustace vína“ našeho předního vinařského odborníka Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. je určena producentům, somelierům, degustátorům, ale i milovníkům vína. Kniha je zpracována na vysoké profesní úrovni a podává ucelený přehled o podstatě a metodách degustace ve vícero souvislostech. Vysvětluje mimo jiné i podstatu vzniku jednotlivých aromatických látek, dále obsahuje podrobný slovní popis možného charakteru vín a příklady vhodných kombinací vín s pokrmy. Cena s DPH: 499 Kč

    499 Kč s DPH412 Kč bez DPH

    Objednat
    Oxid siřičitý v enologii

    Oxid siřičitý v enologii

    autor: Miloš Michlovský

    „Oxid siřičitý v enologii“ našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO 2  ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů. Cena s DPH: 302 Kč

    302 Kč s DPH250 Kč bez DPH

    Objednat
    Sklepní hospodářství 2.

    Sklepní hospodářství 2.

    autor: Robert Steidl

    Přepracované a doplněné vydání odborné publikace o sklepním hospodářství známého rakouského vinařského odborníka a lektora. Její první vydání se stalo „učebnicí vinařské technologie“. Jsou zde shrnuty nejnovější poznatky při výrobě vína od sklizně hroznů až po lahvování vín. Vše velmi srozumitelnou formou. Cena s DPH: 470 Kč

    350 Kč s DPH289 Kč bez DPH

    Objednat
    Po cestách ke špičkovému vínu

    Po cestách ke špičkovému vínu

    autor: Robert Steidl

    Překlad knihy rakouského autora, který doplňuje předcházející publikaci "Cesta ke špičkovému vínu" se zřetelem na vývoj uskutečněný od doby jejího vydání a s ohledem na aktuální trendy. Cena s DPH: 156 Kč

    150 Kč s DPH124 Kč bez DPH

    Objednat
    Výroba vína u malovinařů - 2. aktualizované a rozšířené vydání

    Výroba vína u malovinařů - 2. aktualizované a rozšířené vydání

    autor: Pavel Pavloušek

    Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín.  Cena s DPH: 160 Kč

    160 Kč s DPH132 Kč bez DPH

    Objednat
    Pěstujeme révu vinnou 2. aktualizované a rozšířené vydání

    Pěstujeme révu vinnou 2. aktualizované a rozšířené vydání

    autor: Vilém Kraus

    Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné, moderními pěstitelskými metodami a provádí vás celým procesem od založení vinice až po sklizeň zdravých, voňavých a sladkých hroznů.  Cena s DPH: 160 Kč

    160 Kč s DPH132 Kč bez DPH

    Objednat