Nákup knih a publikací

Výroba vína u malovinařů - 2. aktualizované a rozšířené vydání
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy. Malovinaři se v první části knížky dozví podstatné informace týkající se všech fází procesu výroby vína. Ve druhé části pak najdou krok za krokem důležité technologické zásady moderní výroby bílých, růžových a červených vín. Cena s DPH: 160 Kč
160 Kč s DPH132 Kč bez DPH
Objednat
Technologie šampaňského
Kniha „Technologie šampaňského“ je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele. Cena s DPH: 590 Kč
590 Kč s DPH488 Kč bez DPH
Objednat
Pěstujeme révu vinnou 2. aktualizované a rozšířené vydání
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné, moderními pěstitelskými metodami a provádí vás celým procesem od založení vinice až po sklizeň zdravých, voňavých a sladkých hroznů. Cena s DPH: 160 Kč
160 Kč s DPH132 Kč bez DPH
Objednat
Po cestách ke špičkovému vínu
Překlad knihy rakouského autora, který doplňuje předcházející publikaci "Cesta ke špičkovému vínu" se zřetelem na vývoj uskutečněný od doby jejího vydání a s ohledem na aktuální trendy. Cena s DPH: 156 Kč
150 Kč s DPH124 Kč bez DPH
Objednat
Oxid siřičitý v enologii
„Oxid siřičitý v enologii“ našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO 2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů. Cena s DPH: 302 Kč
302 Kč s DPH250 Kč bez DPH
Objednat
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné
Náš přední oborník na pěstování révy vinné připravil praktickou příručku pro zahrádkáře a malovinaře, kteří si chtějí vypěstovat kvalitní hrozny k přímé konzumaci. Seznamuje čtenáře se všemi podstatnými úkony, které vedou pěstitele ke kýženému výsledku - ke zdravé, sladké a bezsemenné bobuli. Cena s DPH: 160 Kč
160 Kč s DPH132 Kč bez DPH
Objednat