Zelené práce ve vinici = kvalitní hrozen

19. 4. 2024

Jak můžeme zlepšit kvalitu vína každodenní prací ve vinici?

Praktické rady, informace a srovnání použitelných metod

Položte si s námi otázky:
Jak má vypadat kvalitní podlom dle italských mistrů řezu?
Jak můžeme odlistěním ovlivnit víno?
Redukce násady-půlení, stříhání anebo snad setřásání?
Kdy a proč redukovat sklizeň?

Přednáší: Ing. Richard Danko
nezávislý révolog
Vine master Pruner of Simonit & Sirch

Termín: 28.5.2024, 12:30 - 16:00

Místo: učebna Vinařské akademie - nám. Svobody 13, Valtice

Cena: 890 Kč

Přihláška:
https://eshop.vinarska-akademie.cz/zelene-prace-ve-vinici-kvalitni-hrozen/

Upřesňující informace

Číslo1154
KategorieOstatní
Platí do28. 5. 2024

Kontaktní údaje

JménoVinařská akademie Valtice, z.s. Havlíková
Adresanám. Svobody 16
691 42 Valtice
Česká republika
E-mailinfo@vinarska-akademie.cz
Telefon777743496

Přiložené soubory

Soubor č. Stručný popis
1 Stáhnout