Příprava bílých vín
Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
Vydavatel: Vinselekt Michlovský, a.s.
Vydání první, 2014. 289 stran, 62 obr., 35 tab.
ISBN: 978-80-905319-4-9
Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Příprava bílých vín“ je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých. Cena s DPH: 590,- Kč
Příprava bílých vín
Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
Vydavatel: Vinselekt Michlovský, a.s.
Vydání první, 2014. 289 stran, 62 obr., 35 tab.
ISBN: 978-80-905319-4-9
590 Kč s DPH488 Kč bez DPH
Objednat