Vinaři na GASTRO TOUR v rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2014

FOR_GASTRO___HOTEL___FOR_GASTRO_2014.jpg Organizátoři tradiční GATRO TOUR, jež se letos poprvé koná v rámci veletrhu FOR GASTRO, nabízí nově prostor pro prezentaci také vinařům. Pouze pěti vinařstvím se tak nabízí ojedinělá šance být součástí nejprestižnější akce pro kuchaře a cukráře u nás.

A čím je tato nabídka tolik zajímavá? Především tím, že na rozdíl od veletrhu FOR GASTRO & HOTEL se na GASTRO TOUR nedají koupit vstupenky – vstup do vyhrazeného prostoru (červeně vyznačená plocha v hale č.3 – viz. příloha) bude umožněn jen předem registrovaným účastníkům z oboru. Zatímco na veletrh zavítají tisíce hostů, na samotnou GASTRO TOUR to budou jen stovky.

Programová scéna GASTRO TOUR se koná ve dnech 25. – 28. září 2014 v rámci veletrhu FOR GASTRO&HOTEL na výstavišti PVA Praha – Letňany.

Odbornými partnery GASTRO TOUR jsou Asociace kuchařů a cukrářů ČR a Asociace hotelů a restaurací ČR. GASTRO TOUR spolupracuje však i s dalšími předními odborníky v oboru. Odbornými garanty vinařské části GASTRO TOUR jsou Marek Špalek a Martin Procházka.

Hlavním mediálním partnerem GASTRO TOUR je magazín profesionální gastronomie GASTRO REPORT&MINUTKA, oficiální časopis Asociace kuchařů a cukrářů, jehož název nese i programová scéna. Ta, za účasti předních gastronomů a vyhlášených kuchařů, představí aktuální sezónní trendy a novinky na trhu, zajímavé využití surovin, potravin, nové a neobvyklé receptury, snoubení pokrmů s vínem, ale i pivem, tipy na efektivní využití technologií atd. Jeden den bude věnován i současným trendům v cukrárenství v odborném bloku na téma sweet barů od fingerfood až po svatební dort, v rámci kterého proběhnou živé cukrářské exhibice s ochutnávkami. Více na www.tmcreative.cz

Účast na tomto veletrhu má tedy smysl pro ty vinaře, jež se chtějí více etablovat ve vyšší gastronomii.

Pro každého vinaře bude připraven jeden konzultační „point“ vybavený prezentačním pultem, stolem a dvěma židlemi k osobním jednáním. K dispozici budou degustační sklenice, led k chlazení a technické zázemí sloužící jako sklad a plně vybavené mycí centrum. Obsluhu programové scény zajišťuje partner GASTRO TOUR – Středí škola hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha – Klánovice.

Každý vinař by měl dostat minimálně jednou příležitost snoubit své víno v rámci některé z exhibic kuchařů a cukrářů.

Tento kompletně vybavený a zajištěný prostor nabízíme v ceně 12.000,- Kč + DPH. V případě, že bude pro některého z vinařů čtyřdenní veletrh příliš dlouhý, lze jej využít i částečně, jako dvoudenní: buď čtvrtek - pátek nebo sobota – neděle a to za sníženou cenu 6.000,- Kč + DPH. Plánek výstaviště s rozdělením hal, umístění programové scény v příslušné hale a jeho dispoziční řešení s přesným popisem – viz. příloha.

V případě Vašeho zájmu nebo dalších dotazů kontaktujte organizátory, společnost T&M CREATIVE, p. M. Helmichovou – T: 724 500 365, mail: helmichova@tmcreative_cz nebo info@tmcreative_cz. Odborné dotazy jsou připraveni zodpovědět Marek Špalek (T: 606 647 811) a Martin Procházka (T: 736 472 073).

Ke stažení:

FOR_GASTRO_HOTEL_FOR_GASTRO_2014.pdf FOR_GASTRO_HOTEL_FOR_GASTRO_2014.pdf (3,51 MB
GASTRO_TOUR_2014_nabidka_pro_vinare_2_.doc GASTRO_TOUR_2014_nabidka_pro_vinare_2_.doc (29,00 KB)