Oxid siřičitý v enologii - nová publikace

SO2small.jpg Brožovaná plnobarevná kniha formátu A5 „Oxid siřičitý v enologii“ našeho předního vinařského odborníka Doc. Ing. Miloše Michlovského, Dr.Sc. je určena všem producentům vína.

Oxid siřičitý v enologii

Autor: Miloš Michlovský

Vydavatel: Vinselekt Michlovský, a.s.

Brožovaná plnobarevná kniha formátu A5 „Oxid siřičitý v enologii“ našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.

Vydání první, prosinec 2012. 151 stran, 22 obr., 22 tab. ISBN 978-80-905319-0-1

Cena s DPH: 299,- Kč

Cena bez DPH: 262,- Kč

Možno objednat na adrese barbora.valkova@vinarskyobzor_cz